Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی هشتمین جشنواره مد و لباس فجر بر ضرورت تبلور جریان این جشنواره در جامعه تاکید کرد. ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، حمید قبادی دبیر این نهاد در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی هشتمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: تبلور جریان جشنواره در جامعه را به‌عنوان اولویت برنامه‌ریزی در این دوره لحاظ و بازنگری فراخوان‌ها را با این نگاه آغاز می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار داریم با جهت‌دهی به فراخوان‌ها نگاه کاربردی برای تجاری‌سازی الگوهای جشنواره برای حضور در بازارهای داخلی و خارجی را تقویت کنیم.

بنابراین گزارش در ادامه جلسه موضوعاتی چون نحوه حضور حامیان مالی معنوی و دانشگاهی در هشتمین جشنواره مد و لباس فجر مورد بحث و بررسی قرار گرفت، همچنین مقرر شد بعد از تشکیل کمیته بازاریابی فراخوان برای حضور حامیان جشنواره تنظیم شود و شرایط بصورت روشن طراحی شود.

در این جلسه حمید قبادی(دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس)، سید سعید میر محمد صادق(مشاور دبیر کارگروه)، حامد یاری(مشاور دبیر کارگروه)، سید مهدی جعفری(مدیر روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس)، انسیه زاهدی(دبیر بخش علمی و دانشگاهی)، محسن کاشف(مدیر بخش نظارت و ارزشیابی)، دکتر تیرگر، مهدی محمودی،علی اصغر زیلایی، حمیدرضا نیک طبع، صدیقه پاک بین، شهلا یاری بخت، امیرحسین مهدی زاده، یوسف خزایی، فاطمه جلال کمالی، مریم افغان، زهرا زمانی حضور داشتند.

انتهای پیام/

R1489/P1439/S4,40/CT12 واژه های کاربردی مرتبط مد و لباس کارگروه ساماندهی مدولباس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مد و لباس کارگروه ساماندهی مدولباس مد و لباس کارگروه ساماندهی مدولباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۷۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ کار در اوج توجه قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مدیران جشنواره فرهنگی هنری اتقان با حضور محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، مجتبی نورانی دبیر ستاد نهضت ملی ارتقا فرهنگ کار و محمدرضا باقری دبیر این رویداد فرهنگی هنری در سالن مرحومه صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست احکام دبیران بخش‌های مختلف جشنواره فرهنگی هنری اتقان اعطا شد و هر یک از دبیران نقطه نظرات خود را در ایجاد ارتقای کیفی و برپایی هرچه باشکوه‌تر و اثربخش‌تر بودن این رویداد مطرح کردند. همچنین صابر شیخ رضایی دبیر بخش گرافیک، عباس حسین‌نژاد دبیر بخش طنز، محمدرضا زنگنه دبیر بخش کارتون و کاریکاتور، سید شهاب‌الدین واجدی دبیر بخش عکس، کاظم رستمی دبیر بخش شعر، سارا عرفانی دبیر بخش داستان و داستان کوتاه، مریم شعبانی دبیر بخش تئاتر، مهدی مرادی مشاور اجرایی بخش هنرهای تجسمی، مصطفی ساجدی مدیر روابط عمومی و امیرحسین شفیعی دبیر اجرایی این رویداد فرهنگی هنری معرفی شدند و احکام خود را دریافت کردند.

در نشست مذکور باقری گفت: جشنواره فرهنگی هنری اتقان فرصت پرداخت هنری به موضوع فرهنگ کار را فراهم می‌کند و این فعالیت از حیث فرهنگسازی و اثربخشی بر مردم اهمیت دارد. فرهنگ کار همه ابعاد زندگی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و اگر بتوانیم در نخستین دوره و در ادوار بعد فرهنگ کار را بهبود بخشیم و جشنواره اتقان را با کیفیت خوبی برگزار کنیم برای همه سودمند است.

نورانی در ادامه این نشست گفت: نگاه محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به فرهنگ کار دقیق و گسترده است. از ۲۰ سال گذشته به فرهنگ کار پرداخته شده ولی از نظر داده‌های علمی و هنری ما دچار خلاءهایی هستیم ومتریال و ماده لازم برای مداخلاتی که می‌خواهیم داشته باشیم را نداریم.

وی افزود: با پیگیری محمد چکشیان سعی می‌کنیم تا خلاءهای داده‌های علمی در قالب کنفرانس بین‌المللی و با تعامل جهاد دانشگاهی رفع شود و در بحث نواقع بخش هنری با یکسری ورودی‌ها و داده‌های هنری که هنرمندان به آن می‌پردازند، به محتوای هنری فرهنگ کار بپردازیم.

چکشیان با اشاره به معنای اتقان و اهمیت آن در فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری در سه دیدار درباره اتقان صحبت کردند و هر بار هم حدیث مربوط به آن را مطرح کردند و هم درباره آن توضیح دادند. مقام معظم رهبری در هر دیدار به عنوان کارشناس فرهنگ کار وارد این بحث شدند و آن را تحلیل کردند. ایشان در بیاناتشان به این نکته پرداختند که چرا کار جایگاه ندارد، باید وجدان کاری در جامعه وجود داشته باشد، کارگر باید احترام داشته باشد. ایشان فرمودند که کار در مکتب اسلام تفاوت زیربنایی با دیگر ادیان دارد و اسلام به کار اهمیت می‌دهد و در اسلام کار ارزش ذاتی دارد. سال گذشته هم حضرت آقا بحثی را مطرح کرد که چرا جوانان دنبال کار، مهارت و علم نیستند و نباید چنین باشد لذا بحث فرهنگ کار موضوعی ملی است و سرمایه اجتماعی، رشد اقتصادی، جهش تولید، جهش اقتصاد پویا، مشارکت مردم در جهش تولید، امید، انگیزه در فرهنگ کار یا در عوامل موثر در فرهنگ کار و یا از پیامدهای ارتقای فرهنگ کار است.

وی افزود: در این رویداد به دنبال کلمه‌ای پرتکرار، زیبا و عمیق بودیم و به همین دلیل هم اتقان را انتخاب کردیم. دوسالی است که کار ستاد نهضت ملی فرهنگ کار شروع شده و ۲۴ مولفه خدامحوری، وجدان‌کاری و مسؤولیت‌پذیری، خودباوری، امانت‌داری، کارایی، صداقت، شجاعت، انصاف، منزلت‌کار، انگیزه، سعه صدر، انضباط کاری، خلاقیت و نوآوری، اتقان‌کاری، اثربخشی، تعاون و کار گروهی، یادگیرندگی، مهارت‌آموزی، مشورت‌محوری، تلاش و پشتکار، تواضع و فروتنی، نشاط و امیدواری، تکریم و سپاسگزاری و کارآفرینی تعیین شد تا تکلیف ما با فرهنگ کار مشخص شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در ادامه سخنان خود گفت: شورای فرهنگ عمومی در سال ۱۴۰۲ یکی از اولویت خود را فرهنگ کار قرار داد و سند فرهنگ کار ابلاغ شد و تریبون‌ها در نماز جمعه به این موضوع اختصاص پیدا کرد و امروز مرحله پشتیبانی علمی نظری و جریان فرهنگی هنری رسانه‌ای می‌تواند کار نخبگانی را به کاری اثرگذار تبدیل کند. اتفاقی که باید بیفتد این است که به لحاظ تخصصی طوری پیش رویم که فرهنگ کار در اوج توجه قرار گیرد و غیر از آنکه مفاهیم فرهنگ کار دنبال شود اتفاق هنری نیز به وجود آید.

چکشیان ادامه داد: ما باید در زمان باقی مانده جریانی در فضای عمومی ایجاد کنیم تا هم آثار بیشتری به جشنواره فرهنگی هنری اتقان ارسال شود و هم این رویداد با کیفیت بهتری برگزار شود چراکه مسئله ما برگزاری جشنواره و حتی رسیدن اثر نیست بلکه ما می‌خواهیم در حوزه فرهنگ کار تولید فرهنگی، هنری، ادبی و رسانه‌ای داشته باشیم و در فضاهای مختلف به آن ضریب دهیم و این محتواها جریان‌ساز شوند.

وی افزود: فرهنگ کار به موضوعاتی ارتباط پیدا می‌کند که هیچ ربطی به فرهنگ کار ندارد ولی می‌تواند فرهنگ کار تلقی شود. برای مثال خداباوری جزو مولفه‌هایی است که ممکن است تولید هر اثر درباره خدا، پیغمبر تلقی شود ولی برقرار کردن نسبتی بین این موضوع و فرهنگ کار آن چیزی است که مدنظر ما در جشنواره فرهنگی هنری اتقان است.

کد خبر 6101423 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • فرهنگ کار در اوج توجه قرار بگیرد
  • کارگروه کاغذ و نشر در نمایشگاه کتاب تشکیل شد
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • آخرین وضعیت پرونده امیر تتلو؛ آزاد می‌شود؟
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • انتقال دبیرخانه دائمی مُد زاگرس به لرستان
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • ضرورت تجلیل از پیشگامان موج جدید ضد صهیونیستی
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • انتشار فراخوان ششمین جشنواره نقالان علوی